Activatie

Gratis Activatie:

Breng je vrouwelijke en mannelijke energie samen en zet je creatiekracht aan

Gratis transmissie van  13 minuten waarmee je meteen kan ervaren hoe het is om balans te hebben tussen je mannelijke en vrouwelijke delen!

Meld je aan

Bekijk de activatie:

MELD JE GRATIS AAN OM DIRECT TOEGANG TE KRIJGEN

Hier zijn drie dingen die je uit deze activatie zult halen:

Om de activatie optimaal te ervaren, maak je je geest stil, gebruik je je verbeeldingskracht en vertrouw je erop dat je energie je intentie volgt.  

In nog geen kwartiertje voel je je helemaal ontspannen en opgeladen.

MELD JE AAN OM DIRECT TOEGANG TE KRIJGEN​

ERVARINGEN

Hoe we omgaan met je gegevens

We vragen je hier om vrijblijvend je gegevens in te vullen, omdat we graag meer inspiratie met je willen delen van Hermelijn’s activiteiten. Natuurlijk gaan we heel zorgvuldig om met je gegevens en verstrekken we geen niks aan derden. Wil je liever geen mailtjes ontvangen? Je kunt je altijd makkelijk afmelden.

Je Facilitator

De meditaties worden begeleid door Hermelijn van der Meijden. Hermelijn is opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing, heeft een praktijk voor energy healing en reading in Amsterdam en is schrijver van verschillende boeken over energie en transformatie: De Droomvrouw, Mijn Vader lijkt op Barbapapa en het pas verschenen Negen Geheimen van de Vrouw. Behalve maanceremonies en downloads geeft ze zowel online als live energetische trainingen, waarbij ze mensen op concrete en nuchtere wijze meeneemt in de wereld van energie, healing en transformatie van bewustzijn.

Scroll naar boven